spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Bilder, panoramaer, videoer, webkameraer → Panoramabilder fra Spitsbergen

Svalbard Panoramabilder

Svalbard - 360°-panoramabilder

Ved bruk av kartet under vil du finne hundrevis av navigerbare 360° panoramabilder- også i fullskjermmodus på desktopsystemer (knappen til høyre med piler som peker utover i panoramaet)

Reis rundt på Svalbard online – klikk på karter under med den tilhørende markøren og besøk forskjellige steder – rett fra sofaen og uten å bli verken kald eller sjøsyk, og det koster ikke en eneste krone 🙂

Svalbards ville og arktiske landskap skriker etter å bli tatt bilde av i panoramaformat! Panorama-Bildene er tatt med spesielt utstyr som gir 360-graders panoramisk format i høy kvalitet.

Denne samlingen av panoramabilder gir deg muligheten til å utforske det arktiske paradiset på Svalbard online fra ditt eget hjem. Du får en god smakebit av hvordan det føles å befinne seg i det slående vakre landskapet på Svalbard.

Klikk på markørene og deretter på teksten i linken som kommer til syne i boblen for å komme til de tilhørende panoramabildene, eller bruk lenkene i teksten under. Det er mulighet for å zoome i kartet, slik som i GoogleMaps. Flere nærliggende markører danner en klynge. Klikk på en av disse klyngene for å zoome inn på kartet. Teknisk informasjon om hvordan du fremviser panoramaene, finner du nederst på siden.

Svalbard med Bjørnøya

Kart over Svalbard med Bjørnøya

Det er langt over 200 panoramabilder fra forskjellige steder over hele Svalbard. Mange har allerede norsk tekst, og vi holder på med å oversette resten. Hvis du åpner en side som ennå ikke er oversatt, så vil du havne på den engelske siden.

Alfabetisk liste etter stedsnavn med panoramabilder

Hvordan se panoramabildene: litt teknisk snakk

I lenkene over vil du finne navigerbare panoramabilder. Klikk på «Play» knappen for å laste inn bildene. Videre kan du forstørre panoramabildet ved å velge fullskjermmodus (knappen til høyre) og navigere bildet med enten musen eller navigasjons-knappen. Brukere av mobile enheter som har touch-skjerm kan også navigere bildet med fingrene. Med Google sin nettleser, som for eksempel kjører på Android-baserte mobilenheter, finnes det et display-problem hos de eldre versjonene. Android versjon 4.3 og 4.4 skal i utgangspunktet ikke bli påvirket. På stasjonære datamaskiner blir skjermvisningen gjort med Flash (dersom det er installert) eller HTML5/WebGL. På mobile enheter er skjermvisningen gjort med HTML5. PC-brukere kan også se panoramabildene i fullskjermmodus. Klikk på knappen med de fire pilene som peker utover. Trykk på ESC-tasten for å avslutte fullskjermmodus, eller klikk på knappen med de fire pilene som peker innover. Knappene vises ikke før du klikker på «Play» knappen. Siden Flash Player ikke lengre er viktig, og de fleste større nettleserprodusentene gradvis har begrenset sin støtte til Flash, sender vi nå alle panoramabilder og Panotours med «HTML5-modus» først. Kun panoramabilder med mindre enn 360-graders omdreininger er tilgjengelig som en Flash versjon, siden en tilsvarende HTML5 versjon fortsatt mangler.

Tilbake

Siste modifikasjon: 27.01.2021 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php