spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker

Del 1: Tromsø, Finnkroken, Skjervøy, Nord-Lenangen

Fra Tromsø til Bodø med SV Antigua, 2019

Turen med SV Antigua begynte på søndag, 27. oktober, men bildene i det første galleriet på denne siden ble tatt kvelden før. Nordlyset denne kvelden var bare så vakkert! Så vidt jeg vet var alle som ble med på denne turen allerede i Tromsø denne kvelden. Jeg tok disse bildene fra Fløyen rett i nærheten av Tromsø. Det er et velegnet sted for å se og å ta bilder av nordlys og det er veldig lett å komme seg dit med buss og med fjellheisen.

Galleri: Tromsø

Klikk på miniatyrbildet for å åpne forstørret versjon av et spesielt bilde.

Så gikk vi ombord SV Antigua søndag kveld. Det ble en veldig fin start med fantastiske nordlys enda før vi hadde dratt fra kaia. Senere gjorde vi et besøk i Finnkroken på Reinøya. Det ble, til vår stor overraskelse, en veldig hyggelig velkomst – vi hadde jo rett og slett ikke forventet at noen skulle møte oss i det hele tatt. Vi fikk spasere i skogen langs en sti som var oppmerket med fakler og en eksklusiv visningstur i den gamle butikken som nesten er et museum, en tidsmaskin på en måte. Tusen takk til JM Hansen!

Rundt Skjervøy var været dessverre ikke som forventet. Det ble ikke noe av å lete etter hvaler, men istedenfor fikk vi et lite seileventyr under ganske arktiske forhold. Det er jo også litt spennende å sette seil i snøfokk! Senere gikk vi en tur i Nord-Lenangen.

Galleri: Tromsø, Finnkroken, Skjervøy, Nord-Lenangen

Klikk på miniatyrbildet for å åpne forstørret versjon av et spesielt bilde.

Til side:  → Tromsø – Nord-Lenangen  → Skrolsvik & Harstad  → Lofoten

Tilbake

Siste modifikasjon: 08.11.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php