spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Reisedagbøker og bilder* Arktis 2019 → Til Spitsbergens nordkyst med SV Antigua, 19.-29.9.2019

Til Spitsbergens nordkyst med SV Antigua

19.-29. september 2019 - dagbok og fotogallerier

Spitsbergen med tremastseilbåten Antigua i september – det burde bli en tur i nordens vakreste lysforhold, og slik ble det også. Den lave sola kastet utrolig flott lys over det arktiske landskapet, gang på gang. Selve landet viste seg allerede litt i vintermodus, med en del snø og noen minusgrader her og der. Værforholdene var litt ustabile, så værmeldinga ble et viktig verktøy under planleggingen fra dag til dag, men det gikk fint og det var alltid snakk om en god kombinasjon av rett sted og rett tid. Gode greier! Selv om lykken var begrenset med tanke på isbjørnobservasjoner og vi fikk ikke se noe nordlys – litt rart når man tenker på at vi jo hadde god tid og besøkte mange lovende områder. Men uansett, det må jo alltid være noe igjen til neste gang. Og ellers hadde vi det bare bra!

Det bør sidene som du finner ved å trykke på linkene nedenfor vise med sine mange bilder og korte tekster. God fornøyelse!

Trykk her for å nedlaste reisedagboka (pdf, tysk tekst).

Linkene i teksten viser til sider med mer bakgrunnsinformasjon og 360 grader panoramabilder til noen av stedene som vi har besøkt på denne turen.

Bildegalleri – Til Spitsbergens nordkyst med SV Antigua, 19.-29. september 2019

Klikk på bildet for å komme til galleriet.

Tilbake

Siste modifikasjon: 30.10.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php