spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home → * Bilder, panoramaer, videoer, webkameraer

* Bilder, panoramaer, videoer, webkameraer

Før man faktisk tar steget og reiser til Arktis eller Antarktis, kan det være greit å få et inntrykk av områdene eller å drømme seg bort med noen filmsnutter, panoramabilder og webkamerautsnitt som gir dagsaktuelle bilder. På denne siden får du tilgang til en av de største offentliggjorde samlingene av alle slags polare bilder fra mange ulike områder.

Videoene gir et inntrykk av noen av turene jeg guider i polområdene, og kombinerer både bilder og videoklipp.

Webkameraene viser bilder fra flere steder på Spitsbergen, og oppdateres jevnlig. Det enkle kartet viser fra hvilket geografisk område de respektive bildene er tatt.

Panoramaene er en voksende samling med 360 graders panoramabilder fra Arktis og Antarktis. De viser bilder fra avsidesliggende og sjeldent besøkte områder som Rosshavet i Antarktis og de subarktiske Sør-Sandwichøyene. De 360-graders bildene fra Sør-Sandwichøyene er de første som er tatt på denne øygruppen! Mange andre områder er representert, og selvsagt finner man Svalbard godt representert i bildegalleriet, som etter hvert er av betydelig omfang (og selvsagt inneholder vanlige fotografier også).

Solnedgang, Recherchefjorden

Tilbake

Siste modifikasjon: 26.02.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php