Panoramautsikt fra ryggen til halvøya Treskelen over nesten hele Hornsund. Herav ser du ut over Brepollen, den innerste fjorden i Hornsund, som er omringet av isbreer. Du kan se det kjente fjellet Bautaen (strekker seg som en nål og 475 meter høyt over inngangen til Brepollen) og Hornsundtind, et 1429 meter høyt karbonat står storslått direkte over sørkysten av Hornsund. Hornsundtind er det høyeste fjellet på sørlige Spitsbergen..
Bukta Brepollen er nå vid-åpen, men den var fullstendig fylt av det omkringliggende breene, Storbreen, Hornbreen og Chomjakovbreen, nedenfor fotografens posisjon i panoramaet nedfor, så kort siden som tidlig 1900-tallet. Bukta Brepollen eksisterte rett og slett ikke før.
Posteren "Svalbardhytter" (70 x 100 cm) viser mangfoldet av Svalbards hytter i forskjellige landskap. Posteren nytes best sammen med boka "Svalbardhytter".
Boka supplerer posteren Svalbardhytter. Den forteller historiene bak hyttene på tre språk mens posteren visualiserer de mange variasjonene av hyttene i Svalbards forskjellige landskap.
Denne boka er ikke bare den mest omfattende Svalbard-guidebok med informasjon angående alle relevante fagområder, men den er samtidig en fotobok med mange bilder som illustrerer Svalbard sitt landskapelig mangfold, sammen med dyre- og plantelivet sitt i sin helhet.
Lofoten, Jan Mayen og Svalbard fra luften - Denne boken er en reise i bilder gjennom luften over det arktiske Norge: Lofoten, Jan Mayen og Svalbard. Denne boken inneholder for det meste bilder.
Vår tradisjonelle Svalbard-kalender er igjen en dobbelsidig kalender: kalenderbladene har vakre bilder på begge sider slik at du får faktisk to kalendere til prisen for én – tolv fantastiske Svalbard-bilder og tolv likeså flotte Antarktis-bilder på den andre siden!
Spitsbergen – Antarctic double calendar. The back side of the sheets, which used to be blank until 2019, are now fully used so you actually get two calendars for the price of one – twelve stunning Spitsbergen images on one side and twelve equally stunning Antarctic images on the other side!
Svalbards hytter gjenstand for lengsel for mange. Selv om øyne og oppmerksomhet som oftest er rettet mot naturen, blir de fleste fascinert av spennende historier om oppdagere og ekspedisjoner, eventyrere og fangstfolk.
Prosjektet inkluderer alt fra ruiner til kjente fangsthytter som Fredheim i Tempelfjorden og Bjørneborg på Halvmåneøya. Haudegenstasjonen på Nordaustlandet som stammer fra krigens dager er med, og det samme gjelder Würzburgerhytta på Barentsøya og Hammerfesthuset på Bjørnøya, Svalbards eldste bygg.