spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Reisedagbøker og bilder* Arktis 2019 → Fra Tromsø til Bodø med SV Antigua, 2019/10/27-11/03

Fra Tromsø til Bodø med SV Antigua: Tromsø-Lofoten-Bodø

27. oktober - 03. november 2019

Nord-Norge mot slutten av oktober og tidlig i november – det bør bli ein reise i nordens lys, mørke og vinter. Vi fikk hele pakken: fra vakre nordlys allerede på den første kvelden, fine soloppganger og solnedganger, noen lyse timer mellom disse og mange mørke timer ellers, på kanten av mørketiden så langt mot nord. Snø og vinterstemning var det også rikelig med.

Det skulle ikke bli noen spekkhoggere, det var mye for mye vind i dette området denne dagen til å lete etter hvaler, eller til og med å finne dem. Og uten forkjølelse ville turen kanskje ha vært enda bedre, fra et personlig perspektiv. Men sett bort fra det hadde vi veldig fine dager, takk til dere alle sammen som var med og bidro til hyggelig stemning!

Tusen takk til min kollega og venn Sarah Gerats for at jeg fikk bruke noen av dine bilder på disse sidene. Det dreier seg først og fremst om bilder fra turer da vi gikk forskjellige veier med våre grupper. Bildene som Sarah tok er merket med hennes navn.

Reisedagbok

Her er reisedagboka (nederlandsk/tysk tekst) i to varianter:

Bildegalleri – nordlys med høy oppløsning

Her er noen bilder av nordlys i høy oppløsning (klikk på bildene for å få en større fil som du kan nedlaste og bruke til private formål. Vennligst ta kontakt før du eventuelt bruker bildene i en offentlig sammenheng). Noen tips om nordlys og hvordan du får gode bilder av dem finner du på nordlyssiden min.

Klikk på miniatyrbildet for å åpne forstørret versjon av et spesielt bilde.

Bildegalleri – Tromsø-Skjervøy-Vesterålen-Ofoten-Lofoten

Klikk på bildet for å komme til galleriet.

Tilbake

Siste modifikasjon: 13.11.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php