spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker

Galleri 3: Rødefjord og Harefjord

Grønland 2019 med SV Anne-Margaretha

Ankerplassen innerst i Fønfjorden var nok ikke blant verdens beste, men ganske så tidlig dagen etter var det som om noen hadde trykket på en knapp et sted og slått lyset på. Gyldent morgenlys falt inn under noen lave skyer av morgentåke gjennom Fønfjorden og kastet et vakkert lys over vegetasjonen i Rødefjorden med dens flotte røde og gule farger. Så utrolig flott, og for en start tidlig på dagen, til og med før frokosten! Men det ble jo bare bedre og bedre. Grønland viser mye av sine mange vakre sider i dette området. Innlandsisen sender sine hilsener i form av veldig mange isfjell i utrolige størrelser og farger. Hva gjelder landskapet ellers er det jo ikke uten grunn at fjorden her, som egentlig er et sund, heter Rødefjord.

Vi hadde en dag til som vi kunne bruke her i området, og tilbragte vi i en av Scoresbysundets innerste forgreninger som heter Harefjorden. Harer så vi ikke, men en isbre som kommer rett ned fra innlandsisen. Tundra og fjell ønsker velkommen til korte eller lange fotturer nesten overalt. Her kunne man godt ha vært i noen uker. Eller år.

Galleri 3: Rødefjord og Harefjord

Klikk på miniatyrbildet for å åpne forstørret versjon av et spesielt bilde.

Til galleri:  → Fra Island til Grønland  → Kap Brewster til Danmark Ø  → Rødefjord og Harefjord  → Øfjord og Bjørneøer  → Hall Bredning til Island

Tilbake

Siste modifikasjon: 18.11.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php