spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Reisedagbøker og bilderArktis 2018 → Svalbard rund med SV Antigua, 12.-29. juli 2018

Svalbard ombord SV Antigua, 12.-29. juli 2018

En lang, intens og spennende tur rund hele Svalbard med barkentinen SV Antigua. Fra den (relativt) grønne og diverse vestkysten på hovedøya Spitsbergen til polarørkenen lengst nordøst på Svalbard – vi var der og så og opplevde mye. Værgudene var nådige med oss og isen lå ingen hindringer i veien heller. Det er nok sant at vi ville gjerne ha sett litt mer is, både for opplevelsen og for den arktiske naturens skyld, men sånt var det nå, det var ingen is i Svalbards farvann på denne tiden i det hele tatt.

Denne Svalbard-turen med SV Antigua var en veldig omfattende opplevelse, med mange ilandstigninger, kortere turer og noen fine, lange vandringer, dyreliv, seiling – vi fikk den hele pakken. Jeg ville si at det er umulig å få mer ut av 2 ½ uker på Svalbard enn vi faktisk gjorde. Vi satte kursen etter vind og vær og på denne måten kom vi til mange spennende steder, noen av disse velkjente, tradisjonelle ilandstigningsplasser, andre mindre kjent og avsidesliggende, og slik oppdaget vi en god del av Svalbards mange mysterier.

Her kan du nedlaste reisedagboka (tysk).

På sidene som du finner ved å trykke på linkene nederst er det bildegallerier, kart og korte fortellinger om våre opplevelser på de forskjellige delene av turen. Velkommen ombord hos oss på SV Antigua!

Stedsnavn med linker viser til siden innenfor polar-panorama-samlingen min. På denne måten kan du komme deg til mange spennende steder og nyte virtuelle Svalbard-turer uten å bli kalt, sjøsyk eller fattig 🙂

Fotogalleri – Svalbard ombord SV Antigua, 12.-29. juli 2018

Klikk på bildet for å komme til galleriet.

Tilbake

Siste modifikasjon: 24.03.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php