spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Nyheter og reiseblogg → Fototrykk med Svalbard-drivved-bilderamme: 4 bilder i singel edisjon

Fototrykk med Svalbard-drivved-bilderamme: 4 bilder i singel edisjon

Mangler du en riktig spesiell og vakker gave til deg selv eller nærstående? Her er løsningen for alle Svalbard-entusiaster! Nei, faktisk ikke for alle, bare for 4 heldige, fordi hvert eneste bilde av disse 4 finnes bare én eneste gang, i eksklusiv singel edisjon.

Nå har jeg til syvende og sist gjort det som var egentlig planen da jeg satte i gang med prosjektet med bilderammer laget av ekte Svalbard drivved. Bildene mine skulle jo stå sentralt, de skulle bare … vel, få gode rammebetingelser. Det var det som var tanken i utgangspunktet. Men prosjektet med rammene gikk jo veldig bra og saken utviklet en viss dynamikk, og tanken med bildene ble satt litt på ventesporet.

Så her har jeg nå 4 fantastisk vakre fotografiske høydepunkter valgt ut blant et titusentall av bilder. Mange kunne godt ha fått den samme æren, men denne gangen ble det bare disse 4 som fikk være med. Isbjørner står sentralt i 2 av dem, mens Svalbard-landskap og arktisk vinterlys preger de andre 2.

Her er bildene. Som sagt, hvert eneste av dem finnes bare én eneste gang. Så saken er er førstemann til mølla.

Fargene er mye raskere som disse bilder som jeg tok av bildene sammen med rammene kanskje indikerer.

Heuglinbreen i Mohnbukta

Heuglinbreen i Mohnbukta

Heuglinbreen i Mohnbukta.

Det er april og vi står på fastisen ved brefronten til Heuglinbreen i Mohnbukta på Spitsbergens østkyst. Sola står lavt på himmelen slik at isens vakre farger blir godt synlige.

Til spitsbergen-svalbard.no webbtikken: Fototrykk med Svalbard-drivved-bilderamme – Heuglinbreen i Mohnbukta

Isbjørn i Hornsund

SOLGT

Isbjørn i Hornsund

Isbjørn i Hornsund.

Et vakkert bilde av en imponerende hannbjørn som står i fjæra i Hornsundet. Denne bamsen var faktisk så imponerende at en besetningsmedlem av seilskipet som vi var ute med senere valgte å ha akkurat denne bjørnen tatovert på skulderen! Det kan jeg ikke tilby, men på stueveggen er denne isbjørnen uten tvil likeså vakker og imponerende.

Til spitsbergen-svalbard.no webbtikken: Fototrykk med Svalbard-drivved-bilderamme – Isbjørn i Hornsund

Bre og fjell i Tempelfjorden

SOLGT

Bre og fjell i Tempelfjorden

Bre og fjell i Tempelfjorden.

det er begynnelsen av mars og vi står på toppen av et lite fjell ved Tempelfjorden. Selv om det er midt på dagen står sola fortsatt lavt på himmelen slikt at lyset kaster utrolig vakre farger og lange skygger over Tunabreen.

Til spitsbergen-svalbard.no webbtikken: Fototrykk med Svalbard-drivved-bilderamme – Bre og fjell i Tempelfjorden

Isbjørnfamilie i Tempelfjorden

SOLGT

Isbjørnfamilie i Tempelfjorden

Isbjørnfamilie i Tempelfjorden.

Her ser vi på isbjørnbinna “Frost”, som ble berømt gjennom TV-dokumentarfilmer, sammen med ungene hennes. Ungene er litt over fem måneder gamle og nyter det gode livet på isen i Tempelfjorden. Her er det godt med snadd på denne årstiden og Frost har ingen vanskeligheter med å skaffe mat til familien, slik at de kan nyte isbjørnlivet i fred og uten sorg, noe som kommer gjennom ved første øyekast på dette bildet.

Til spitsbergen-svalbard.no webbtikken: Fototrykk med Svalbard-drivved-bilderamme – Isbjørnfamilie i Tempelfjorden

Tilbake
Siste modifikasjon: 03.12.2020 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php