spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
pfeil Ukens side: Langeøya pfeil
Marker
HomeArktisk blogg: Jan Mayen, Spitsbergen → Bell­sun­det – 22.-24. august 2022

Bell­sun­det – 22.-24. august 2022

„Bell­sun­det“ – det er bare et navn, men for oss her og nå står det for nes­ten 3 fan­tas­tis­ke døgn. Fra finnhva­ler under mid­natt­so­la (som hol­der på med å fors­vin­ne under hori­son­ten igjen nå) til en rek­ke vak­re turer, på fjell­top­per og øyer og det spen­nen­de dyre­li­vet.

I dag var det på tide å la alt det­te bak oss. Vi er til­ba­ke i Isfjor­den og til grå­væ­ret (det er selv­føl­ge­lig et til­fel­le, det kun­ne jo ha vært det mots­at­te, men sånt er det nå den­ne gan­gen). I kveld vil vi bli i Lon­gye­ar­by­en. Finnhva­ler og kvitnos­del­fi­ner svøm­mer i lag med båten, som om de ville den sis­te dagen søte­re og avskje­den litt mind­re sur.

Der­med avs­lut­ter vi en abso­lutt fan­tas­tisk og vir­ke­lig uglem­me­lig rei­se, så rik av Sval­bardopp­le­vel­ser som man kan bare ten­ke seg (kan­skje til og med litt mer enn det). I god stem­ning ombord. Der­for vil jeg tak­ke alle som var med på den­ne turen, først og fremst Hein­rich Eggen­fell­ner, skip­per og eier av Arc­ti­ca II!

Gal­le­ri – Bell­sun­det – 22.-24. august 2022

Klikk på minia­tyr­bil­det for å åpne fors­tør­ret vers­jon av et spe­sielt bil­de.

Tilbake

BØKER, KALENDER, POSTKORT OG MER

Dette og mye mer får du i Spitsbergen-Svalbard nettbutikken.

Siste modifikasjon: 25.08.2022 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php