spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Nyheter og reiseblogg → Ekstra reise med SY Arctica II i 2021

Ekstra reise med SY Arctica II i 2021

I år ble det bare kansellasjoner på grunn av korona, men nå er det nok lov å være litt optimistisk og planlegge turer. Vi har satt opp en ekstra tur med seilbåten Arctica II på Svalbard i 2021.

Selvfølgelig vet vi heller ikke hva som fremtiden vil bringe, men på bakgrunn av gode nyheter om forskjellige vaksinasjoner tror vi at vi kan satse på en god sommersesong på Svalbard i 2021. Turen med Arctica II som vi planlegger i tillegg til det “vanlige” programmet vil begynne den 28. august og den 05. september er vi tilbake i Longyearbyen.

Svalbard 2021 med Arctica II: ekstra tur

Arctica II på Spitsbergens vestkyst: ekstra tur i 2021.

På grunn av mange kanselleringer i 2020 er det stor interesse for reiser i 2021, så nå kan vi tilby denne reisen til 9 passasjerer.

På denne reisen vil språket blant passasjerene være tysk. Det er ikke nødvendig å snakke flytende – det kan jo også være en anledning å pusse gamle språkkunnskap litt opp igjen – men du bør i alle fall kunne følge litt med, og da er det “velkommen ombord”!

Snart vil den detaljerte beskrivelsen av denne reisen følge samt prisen, og da vil det også være mulig å booke denne turen. Ta kontakt med min kollega Uwe Maaß på kontoret til Geographischen Reisegesellschaft for ytterlige informasjoner eller reservasjoner eller med meg hvis du har spørsmål om turen, programmet, båten etc.

Tilbake
Siste modifikasjon: 23.11.2020 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php