spitzbergen-3
fb  Spitsbergen Panoramabilder - 360 graders panoramabilder  de  en  nb  Spitsbergen Butikk  
Marker
Home* Reise rapporter med fotogallerierArktisk blogg: Jan Mayen, Spitsbergen → Svalbard under seil 2019 og Rolf sin arktisk blog

Svalbard under seil 2019 og Rolf sin arktisk blog

Da er vi snart klar til å sette i gang med sommersesongen. Mottoen er “Svalbard under seil” og i morgen (lørdag) setter vi kurs fra Longyearbyen for å nyte forsommeren her i nord, oppdage vakre Svalbard-landskap, is og dyrelivet fra en flott seilbåt!

SV Antigua: Svalbard under seil

Svalbard under seil: med SV Antigua til isen.

Og dette betyr selvfølgelig at den arktiske bloggen vil bli oppdatert igjen regelmessig. Det vil absolutt lønne seg å komme tilbake til denne siden og følge oss på eventyr i arktis, når vi seiler inn i Svalbards vakre fjorder, til avsidesliggende øyer og når vi møter dyrelivet! Denne sommeren tar vi flere turer med SV Antigua på Svalbard, men vi legger også ut med SY Artica II i samme området og det går da også en tur til Østgrønlands mektige fjorder med SY Anne-Margaretha.

Hvis du har lyst å være med oss en tur i realiteten – turbeskrivelsene for 2020 er nå online. (bare på tysk, beklager, men det blir språket ombord på disse turene).

Tilbake
Siste modifikasjon: 31.05.2019 · Opphavsrett: Rolf Stange
css.php